Retur & Byte

Hos Maya Freya har du 30 dagars ångerrätt, giltig från den dag du mottar ditt paket

 

OM DU VILL RETURNERA ELLER BYTA DIN BESTÄLLNING:
Du har alltid 30 dagars returrätt utan kostnad från mottagningsdatum, förutsatt att alla produkter är i samma skick som vid mottagandet. Det betyder att produkterna inte får ha använts, ha skador eller fläckar och att lapparna inte har tagits bort.

Vi byter ENDAST mot en annan storlek av samma design och modell som du returnerar. Om du vill byta mot en annan design eller modell, vänligen gör en ny beställning.

Om du har uppnått mängdrabatt och därefter ångrar en del av köpet, men inte längre uppfyller villkoret för att använda mängdrabatten, har du inte längre rätt till rabattens värde.

Vid retur eller byte ska du gå till vår returportal och skapa din retur. Skriv sedan ut din etikett, sätt den på paketet och skicka tillbaka den med Postnord. Du hittar vår returportal här.

Om du önskar returnera eller byta varor mer än en gång – d.v.s. att returnera eller byta varor som redan har bytts ut måste du själv stå för returfrakten och vi skickar därför ingen returetikett för bytet.
Du måste skicka ditt paket direkt till vår adress (Hjaltesvej 8.1., 7500 Holstebro, Danmark). Paket som skickas till ombud eller liknande hämtas inte.

Om du oväntat har fått en felaktig vara, skicka ett e-postmeddelande till oss på support@mayafreya.com

Ditt returpaket behandlas inom 7 arbetsdagar efter mottagandet.
  • Om du har begärt byte får du ett e-postmeddelande med spårningsnumret till ditt nya paket
  • Vill du få tillbaka pengarna får du ett mail om detta (pengarna återbetalas till samma betalkort/metod som när köpet gjordes)