Tack för att du besöker Maya Freya!

Jag heter Iben och äger Maya Freya.

Mitt företag startades i augusti 2018, men först sommaren 2019 kunde de första varorna äntligen skickas iväg – och sedan dess har det gått som tåget. Våra leggings har blivit otroligt väl mottagna av våra kunder och vi strävar hela tiden efter att skapa nya vackra och unika mönster.

Vi erbjuder ett stort urval av färgglada, galna och roliga mönster, men också tidlösa och neutrala, som kan mixas som du vill.

Vi lägger stor vikt vid att våra leggings är flexibla och bekväma att bära. Du får därför bra kvalitet som du kan känna dig fri och bekväm i, oavsett vilken design du väljer. Vi finns också där för dig under hela köpprocessen och vi är redo att hjälpa dig med alla frågor du kan ha.

Alla våra leggings är fantastiska för både träning och vardag – och de sätter färg och glädje till vardagen med de underbaraste färgerna och mönstren.

Vi ser fram emot att skicka ett par leggings till dig! 😊

Våra produkter

Vi har ägnat lång tid åt att utveckla vad vi tror är de mest perfekta leggingsen som kan användas både till träning och till vardags.

De är bekväma att bära, de är höga i midjan och de är ej genomskinliga. Faktum är att vi är så säkra på våra produkter att vi har valt att erbjuda gratis returer, så om du är osäker på om du ska "prova oss" eller inte, då är det nu 100% riskfritt att få hem några, prova dem och skicka tillbaka dem om du inte är nöjd.

Stor vikt läggs vid färger och mönster i våra produkter och vi försöker designa våra leggings så att det finns något för alla. Om du inte är ett stort fan av mönster har vi även vår enfärgade kollektion. Alla våra produkter tillverkas i storlekarna XS till 3XL. Många designer kommer även i barnmodell.

Vi är noga med att tillverkningen av våra leggings sker under rättvisa förhållanden.

Tillverkningen av våra produkter sker i Asien, främst i Kina. Vi ser alltid till att det sker under 100% ordnade förhållanden och att arbetsförhållandena är rättvisa.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter så att det sker så miljövänligt som möjligt. Inledningsvis har vi börjat skeppa hem våra produkter, för att spara på CO2-utsläppen från flygplan. Dessutom arbetar vi för att våra förpackningar ska vara gjorda av miljövänligare material, och att materialen vi använder till själva produkterna också blir mer miljövänliga. Det är en lång process, men vi kommer närmare och närmare målet. Vi tror att om vi alla gör vad vi kan och gör saker lite mer miljövänligt så gör det en enorm skillnad i slutändan.

Vi undersöker även om våra leggings kan tillverkas av återvunnet material.

Vad våra kunder säger: